1
1

Voor het pannendak zit u bij ons goed!

Dakwerken Wim Hermsen voor een kwalitatief pannendak wat weer decennia mee kan. Hieronder vind u hoe wij te werk gaan.

Nalopen van het pannendak

Allereerst zullen wij uw pannendak grondig nakijken en de kwaliteit van de verschillende onderdelen beoordelen.

Advies

Na de inspectie kunnen wij beoordelen hoe en wat aangepakt dient te worden. Denk hier bv aan het vernieuwen van de pannen of in een heel ernstig geval ook de onderlaag/isolatie die vernieuwd dient te worden.

Goed weer? Dan beginnen wij!

Gaat u akkoord met de offerte dan maken wij een afspraak voor de aanvang van de werkzaamheden en krijgt u een duidelijke indicatie hoe lang het werk zal duren.

All uw pannendak werkzaamheden

Naast een een heel nieuw pannendak doen wij natuurlijk ook alle overige dak werkzaamheden.

Boeiboord

Boeiboord bekleding is in diverse kleuren verkrijgbaar. Uitgevoerd in Trespa, Zink, Plastisol of felsbanen, alle materialen hebben een lange levensduur. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Goot

Dakgoten zijn er in verschillende soorten en maten, koper of zink. Er is altijd een optie die het best zal past bij uw pannendak. Wij maken uw dakgoten altijd op maat.

Schoorsteen

Voor een waterdichte schoorsteen kappen wij uw schoorsteen uit en verwijderen wij het oude lood. Daarna voegen wij de schoorsteen opnieuw, voorzien wij hem van nieuw lood en word hij geïmpregneerd.

Dakkapel

Een dakkapel brengt veel licht in een kamer en geeft een enorm ruimtelijk effect, zo maakt u van een kleine donkere kamer bijvoorbeeld een mooie lichte slaapkamer

Dakisolatie

Voor een pannendak zijn er verschillende keuzen wat betreft isolatie. Zo bestaan er bijvoorbeeld isolaties met een verbeterde geluidsisolatie maar ook brandwerendheid, dit uiteraard naast de warmte isolatie. Afhankelijk van uw dak en uw wensen zullen wij u adviseren wat betreft de best passende isolatie laag voor uw pannendak.

WIM HERMSEN DAKWERKEN

Tel: 045-5251558
Email: info@wimhermsen.nl

KVK nr: 140.31815