Een nieuw plat dak?

Dan zit u bij Dakwerken Wim Hermsen goed! Hieronder vind u in drie stappen hoe wij te werk gaan. Binnen de kortste tijd heeft u een nieuw plat dak wat weer decennia mee kan.

Nalopen van uw plat dak

Allereerst zullen wij uw dak bekijken en de kwaliteit van de aangebrachte lagen beoordelen. Het belangrijkste is de huisvesting van vocht in de dakopbouw.

Advies

Na een grondige dak inspectie kunnen wij beoordelen of het gedeeltelijke of gehele lagen pakket verwijderd dient te worden of kan worden gehandhaafd. U krijgt van ons advies en de bijbehorende offerte.

Wij beginnen zo snel mogelijk

Gaat u akkoord met de offerte dan maken wij meteen een afspraak voor de aanvang van het werk.

Dakbedekking en Isolatie

Alleen het beste materiaal voor uw platdak.

Dakbedekkings lagen

Als dakbedekking voor platte daken gebruiken wij Royal daklagen. Dit zijn bitumen dakbanen van een hoge kwaliteit en met een levensverwachting van meer dan 25 jaar. De lagen zijn waterdicht maar damp open. Dit wil zeggen dat vocht in het dak na bijvoorbeeld een lekkage door de dakbedekking naar buiten kan verdampen.

Isolatie Unidek platen

De nieuwe generatie Unidek is ontwikkeld in nauwe samenwerking met dakdekkers, fabrikanten, adviesbureaus en verzekeraars. Ze worden gecacheerd geleverd, als vlakke plaat of afschotplaat. Precies passend op uw dak.

Koepels

Breng meer licht naar binnen via uw platdak.

Lichtkoepels

Lichtkoepels vervaardigd van hoogwaardige kunststoffen zijn in vele maten leverbaar. Met rond, opaal of gekleurd materiaal. Tevens in pantseruitvoering. Daarnaast kant en klare (dubbel)glaspiramides op polyester opstand.