Onderhoud aan uw dak

Onderhoud aan uw dak is van essentieel belang voor de levensduur van uw dak en voor u de garantie van een waterdicht dak.

Goed onderhoud bespaart u de ellende van een lekkage!

Vergelijk het eens met uw auto. Wanneer u elke onderhoudsbeurt overslaat dan komt eens de dag dat uw auto het laat afweten met mogelijk een dure reparatie ten gevolg. Met een dak waar geen klein onderhoud aan wordt verricht kan dit ook gebeuren met de meest vervelende consequenties van dien. Vocht ophoping onder de dakbedekking, beschadigde plafonds, wateroverlast kortom alles wat u niet kunt gebruiken.

Verhelp lekkages al voordat ze zich voordoen

Vooral iets oudere daken hebben vaak zwakke plekken waar de dakbedekking niet meer goed vast zit of hele kleine scheurtjes, een afvoer die niet meer optimaal functioneert. Wilt u het zekere voor het onzekere dan laat uw dak nakijken en laat de kritieke plekken van uw dak verhelpen voordat er een lekkage probleem ontstaat.

Kwaliteits Service

Dakdekker Wim Hermsen want alleen de beste service is goed genoeg voor uw dak!

De beste service voor uw dak!

Bent u eenmaal klant bij ons dan hoeft u zich ook in de toekomst geen zorgen meer te maken bij storm schades of lekkages, wij staan altijd voor u klaar.

Gratis Dak inspectie

Onze dak inspecties zijn gratis en hierbij brengen wij voor u in kaart wat er aan u dak moet gebeuren zodat het nog vele jaren mee kan.

WIM HERMSEN DAKWERKEN

Tel: 045-5251558
Email: info@wimhermsen.nl

KVK nr: 140.31815